Club Penguin News | Secrets | Cheats | Contests & Much more!

Soda Seas

Aqua Grabber

Type: Avontuur, behendigheid, tactiek.

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk.

Locatie: Iceberg.

Aantal keer vernieuwd: 4.

Soort: Solo.

Levels: 2.

Tijd: Zeer lang.

Muis nodig?: Nee.

Verdient…: Zeer goed.

Doel: Alle schatten opvissen, de oceaan verschonen.

Besturing: Pijltjestoetsen om te bewegen, spatie om iets omhoog te halen.

Muziek: Klik hier.

Zullen we lekker Soda Seas spelen? Nou? Let’s start!

Vervuild
Gatverdamme! Overal liggen Soda Barrels, 5 om precies te zijn, en ze vervuilen allemaal onze dierbare oceaan! Die ga jij opvissen! De eerste!

  1. Als je begint, ga je direct in een rechte lijn naar beneden. Daar ligt er eentje, neem hem mee en gooi hem in het net.
  2. Een stukje naar rechts kun je nóg verder naar beneden. Je komt bij een hele grote barrière van koraal (hoe kan dat in een ijszee?), rechts daarvan ligt een Soda Barrel die je meeneemt.
  3. Waar de eerste lag, ga je helemaal naar rechts. Een stukje daarboven gaan de zeesterren voor je open. Pak ook die Soda Barrel (daar is ook een gang naar boven, dan kom je bij een wak).
  4. Helemaal beneden naar rechts splijt het zeewier voor je. Hier zwemt ook Mullet rond (zie second treasure), pak de Soda Barrel en neem hem mee.
  5. Als laatste, helemaal links kun je ook naar binnen. De zee wordt hierna helemaal schoon!

Nu gaat ook de grootste blokkade beneden open! Ga nog niet naar beneden… (wil je weten hoe alles veranderd afhankelijk van de kleur water? Check de pagina AQGRSS Special!)

De Secundaire Schat in stappen.

  1. Helemaal links knal je bij het ademhalen tegen het ‘plafond’ aan. Een worm valt naar benee. Neem hem mee (voorzichtig, als je tegen iets opbotst valt `ie en kruipt `ie weg!).
      
  2. Je moet Fluffy de vis gaan vangen! Dat doe je door de worm voor z’n bek te houden. De slimste plekken om te wachten zijn hier, daar komt Fluffy nl. van 3 kanten.
  3. Als je Fluffy hebt, moet je uitkijken voor z’n staart. Als die beweegt moet jij de tegenovergestelde richting op gaan! Ga nu naar Mullet en hou Fluffy voor z’n bek.
  4. Knal tegen een ijsberg, Mullet zwemt weg. (Je kunt ook proberen naar het net te gaan en Mullet daar te droppen voor een hoge beloning. Het is me een keer gelukt, maar het is heel moeilijk. Zijn staart is vaak sterker dan jouw duwkracht, blijf zoveel mogelijk uit de buurt van muren.) Nu kun je door het gat. Dit was me trouwens een keer gelukt zonder hem te vangen, en ik kwam zelfs terug. Maar dat is sterk afgeraden. Ga je naar boven, kun je ademhalen. Naar beneden…
  5. Daar zit een krab (niet Klutzy), een vulkaantje voor lucht en een héle hoop geld! nu, er zijn 2 manieren. Een gierige en een slimme en beetje aftroggelende. Maar ach, wat kan jou die krab schelen?

Domme manier

Die krab blijft steeds geld halen! Grrr… jóúw geld! Pak zo snel je kan alles van de hoop, je kunt het zelfs uit z’n scharen pakken. Dat ziet er zo uit:
   

Als al het geld op is, rent hij terug naar z’n ‘hol’. En éígenlijk wou hij je een cadeautje geven, maar jij hebt zijn geld gepakt, dus… Hij weigert en loopt arrogant weg! Ach, je hebt het geld, dus wat maakt het uit? Ehm… de smaragd uit Treasure Hunt? Kijk maar hieronder voor de juiste manier.

Perfecte en superslimme manier waardoor je de secundaire schat krijgt.

Heel simpel. Laat hem al het geld meenemen. Neem zelf geen cent! Hij krijgt medelij met je en denkt na… Daarna kun je de schat van hem aanvaarden! Pak hem uit z’n schaar.
 

De hoofdschat
Oké, je hebt de smaragd. Van harte. Ga nu terug en naar links, ga naar beneden bij de grote koraalbarricade. Gang door, je komt bij een vulkaan. En 4 visjes. Als je te dicht in de buurt komt worden ze bang en blazen zich op. Kan in principe geen kwaad, maar als je tegen ze aan stoot word je weggeblazen.

Om verder te gaan gebruik je de rode route. Om terug te gaan gebruik je de gele route, en voor de échte experts kun je proberen terug te gaan met de groene route. Bij de gele is het hem de truc dat laatste bochtje te nemen, dan ben je ontsnapt. Kijk wel uit, dat je bij het naar boven gaan niet snel gaat. Anders stoot je de amethist die weer naar de koggelvissen kukelt. Langzaam dus.

Als je weg bent, kun je even ademhalen. Ga nu snel verder, je zult een gigantische kogelvis tegenkomen, met 2 opgeblazen kleintjes eromheen. Ga bovenlangs om hem heen, en dan het gangetje naar beneden. Daar is de amethist! Haal adem, en smeer ‘em.

De kogelvis doet 3 dingen.

  • Inademen. Boven hem is dat geen probleem, maar met de amethist teerug is het hoogst irritant (want daar ga je natuurlijk naar links).
  • Opzetten. Hij zet zijn in verhouding kleine stekeltjes op, het is nu eh… “windstil”.
  • Uitademen. Ook geen probleem, je wordt licht tegen de muren geblazen.

Je bent erlangs, haal adem en volg de gele route terug. Als alles goed is kun je de amethist in het net droppen. Gefeliciteerd, je hébt gewonnen! Nog veel succes! Reageer wat je van de handleiding vindt.

4 reacties »

  1. Goed!

    Scrachasniff: Bedankt!

    Reactie door Ijzige vogel — 19 september '08 @ 4:21 pm

  2. Je kunt mullet ook vangen in het net en dan krijg je er veel coins voor!!!!!!!!!!!!

    Scrachasniff:
    Dat is dan wel héééééél moeilijk!

    Reactie door Danonieno — 25 februari '09 @ 10:43 pm

  3. maar het is me gelukt

    Reactie door Danonieno — 27 februari '09 @ 7:50 pm

  4. je krijgt er 1000 coins voor
    !!!!!!!!!!!1

    Scrachasniff:
    Da’s nie mis!

    Reactie door Danonieno — 27 februari '09 @ 7:51 pm


RSS feed for comments on this post.

Plaats een reactie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.